Špaldové vločky - na přípravu snídaní, v podobě kaše, musli či granoly. Obohatí vaše domácí housky, rohlíky, chléb či dalamánky. Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi...
Sezam neloupaný - většina cenných látek se nachází v obalu semínka, proto je vhodnější konzumovat sezam neloupaný. Semena obsahují velké množství kvalitního oleje, ve...
Kužecí bujón je koncentrovaný vývar z bio kuřecího masa. Použijte jej k jednoduchému a rychlému dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť a vůni polévkám,...
Vřetena pšeničná celozrnná se špenátem pozvednou chuť i vzhled vašich pokrmů. Pokud máte stejně jako my rádi netradiční vzhled a lehce pikantní chuť, pojďte do toho....
Hovězí bujón je připraven k jednoduchému a rychlému u dochucení pokrmů. Dodejte výraznou chuť i vůni polévkám, omáčkám, masovým i zeleninovým pokrmům....
Znáte pšeničný bulgur? Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v...
Majoránka i dobromysl (neboli oregano) pocházejí z rodu hluchavkovitých, čímž se velmi podobají. Vzájemná sourozenecká harmonie se tu však nekoná. V kuchyni...
U mnohých milovníků Kréty vyvolává tymián vzpomínky na dovolenou. Zemitě peprná chuť připomínající anýz, mátu a kafr dodává středomořským jídlům jejich charakteristickou...